PRIMA PAGINĂ » Utile » PRAHOVA » MIRACOL PENTRU TÂNĂRUL LOVIT DE TREN. ȘI-A REVENIT DIN COMĂ DUPĂ TREI SĂPTĂMÂNI

MIRACOL PENTRU TÂNĂRUL LOVIT DE TREN. ȘI-A REVENIT DIN COMĂ DUPĂ TREI SĂPTĂMÂNI

de Andrei Oprescu
31 vizualizări

Revenire spectaculoasă a elevului de 17 ani din Ploiești care a fost lovit de tren pe 26 martie, când mergea la școală. După trei săptămâni, și-a revenit din comă, iar de astăzi începe perioada de recuperare, la un spital din București.
Accidentul feroviar a avut loc la intrarea în Gara de Nord din Ploiești, iar medicii de la ambulanță ajunși la fața locului au constat că victima accidentului se afla în stare gravă, din cauza traumatismelor suferite. Elevul a fost transportat în comă, la Spitalul Județean Ploiești, unde a fost necesară o intervenție chirurgicală în regim de urgență. Acum a venit minunea.
Pentru a putea să se recupereze, medicii de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești au luat legătura cu Spitalul Bagdasar Arseni din București, iar de astăzi tânărul va fi mutat acolo, pentru tratament, unde părinții speră să se vindece complet.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe