PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MIŞCARE ÎN PEISAJE DE POVESTE

MIŞCARE ÎN PEISAJE DE POVESTE

de Mditv
31 vizualizări

Cu toţii simţim nevoia de mişcare, dar începutul este foarte greu şi tot timpul se lasă aşteptat. În sezonul rece spunem mereu că primavara, când va da caldura, vom face sport. Ploaia ne-a cam stricat puţin planurile, însă, în zilele însorite o plimbare cu bicicleta poate fi cel mai plăcut sport. Avem parte de mişcare, aer curat, o aventură în familie sau cu prietenii şi totodată ne putem bucura de frumuseţile naturii pe care de multe ori nu avem timp să le admirăm.

Judeţul Dâmboviţa, ca şi cele din împrejurimi, au peisaje neobservate în agitaţia cotidiană, însă acestea pot fi descoperite printr-o simplă plimbare cu bicicleta. Există trasee speciale pentru iubitorii de ciclism, multe dintre ele neîncercate de dâmboviţeni.

Cursa pe care Marius Popescu a parcurs-o cu colegii săi într-o zi are 90 de km. Au plecat din municipiul Târgovişte, au ajuns în judeţul Prahova, la Proviţa de Jos şi s-au întors în fosta cetate de scaun a Ţării Româneşti.

O cursă cu bicicleta pe meleagurile dâmboviţene presupune şi anumite sacrificii.

Mersul pe bicicletă menţine tonusul muscular. Spre deosebire de mişcarea făcută în sala de forţă, aceasta este resimţită ca o activitate fizică mult mai plăcută. Mai multe informaţii despre acest tip de miscare, dar şi o parte din peisajele inedite de care vă puteţi bucura în emisiunea Carpe Diem, de joi seara, începând cu ora 21:30, doar pe MDI TV.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe