PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MISIUNE DE SALVARE CONTRACRONOMETRU

MISIUNE DE SALVARE CONTRACRONOMETRU

de Mditv
11 vizualizări

O baie in raul Ialomita era sa il coste viata pe un baietel de sase ani din judetul Dambovita. Copilul a mers la scaldat impreuna cu alti vecini in zona Teis din Targoviste si s-a aventurat in apa adanca. Cand au vazut ca prietenul lor se este inghitit de apa, au strigat disperati dupa ajutor. Un barbat care se afla in zona a sarit si l-a adus la mal pe baietel. Acesta era inconstient. Din acel moment a inceput misiunea de salvare contracronometru a medicilor de pe ambulanta. Acestia au facut eforturi uriase pentru a-l readuce la viata pe micut. Si au reusit. Acum este internat la Spitalul Judetean Targoviste, iar starea sa este stabila.

Au vrut sa scape de temperaturile caniculare de afara la scaldat, insa inconstienta era sa aduca moartea prietenului lor. Copiii, nesupravegheati, s-au aventurat in apa raului Ialomita in speranta ca se vor racori, insa baia era sa se termine dramatic pentru cel mic. Baietelul de sase ani s-a aruncat in apa adanca si nu a mai putut sa iasa la mal.

A facut gesturi disperate, iar prietenii lui s-au panicat. Din fericire un barbat care le-a auzit strigatele de ajutor a intervenit si l-a adus la mal.
O ambulanta de la Serviciul Judetean s-a deplasat imediat la fata locului. Medicii au inceput o cursa contracronometru pentru a salva viata micutului. Au facut eforturi uriase pentru a-l readuce la viata si l-au resuscitat minute in sir.

La spital au venit si rudele copilului care au avut un soc atunci cand au aflat ca micutul era sa se inece. Copilul este acum in afara oricarui pericol si poate spune ca s-a nascut a doua oara. Medicii avertizeaza romanii sa nu se scalde in lacuri, balti sau rauri, deoarece risca sa se imbolnaveasca si o simpla baie se poate incheia tragic.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe