PRIMA PAGINĂ » Stiri » Teleorman » GEST NECUGETAT

GEST NECUGETAT

de Mditv
6 vizualizări

La cateva ore dupa prima tragedie, in alt colt al judetului s-a petrecut o fapta asemanatoare. Un barbat de 43 de ani, din satul Beiu, comuna Storobaneasa, a ajuns la Spitalul Judetean de Urgenta din Alexandria, in stare grava, cu gatul taiat. Medicii l-au operat de urgenta. Sotia acestuia a oferit pe rand mai multe variante ale evenimentului, insa din primele date se pare ca tocmai ea ar fi fost autoarea.

Initial, sotia acestuia a sustinut ca barbatul s-ar fi taiat, accidental, intr-o cana de sticla, in timp ce bea apa. Varianta femeii nu era sustinuta si din punct de vedere medical, avand in vedere marimea plagii si faptul ca a fost atinsa una dintre venele jugulare, aspect care a ridicat suspiciuni cu privire la …accident.

Personalul de la UPU a anuntat autoritatile iar barbatul a fost operat, de urgenta. Incidentul s-a petrecut in domiciliul celor doi, in care, la acea ora, se afla doar sotia victimei, victima si fiul lor de 22 de ani, acesta din urma fiind, de asemenea, audiat. Starea barbatului este stabila, insa medicii sunt rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire.

Deocamdata nici unul dintre cei doi nu a fost pus sub acuzare. In cauza a fost intocmit un dosar penal pentru tentativa de omor.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe