PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » MISIUNE DIFICILĂ PENTRU POMPIERI

MISIUNE DIFICILĂ PENTRU POMPIERI

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

 

Misiune dificilă pentru pompierii prahoveni. Aceștia s-au luptat să scoată un câine căzut într-un canal din curtea unei foste fabrici de pâine din municipiul Ploiești. Un trecător a auzit schelălăitul câinelui și a chemat în ajutor pompierii. Animalul le-a îngreunat însă munca. Prins în capcană și speriat, la vederea pompierilor câinele a devenit agresiv.

Câinele a căzut într-un canal tehnologic adânc de 2,5 metri din curtea fostei fabrici de pâine din municipiul Ploiești. Este locul unde maidanezii își fac veacul de mai mult timp, de când fabrica prezentată anterior într-un reportaj MDITV a fost lăsată în paragină. Un trecător i-a sărit în ajutor și a chemat pompierii. Misiunea salvatorilor a fost dificilă din cauza animalului care a devenit agresiv.

Lucrătorii ISU șiau dat seama imediat că patrupedul îi confundă cu hingherii cu care în mod cert a dat ochii de mai multe ori, astfel că operațiunea de capturare este deosebit de dificilă. Nu este prima acțiune în care animalele care trebuie salvate din locuri cu mare pericol reacționează agresiv la adresa echipelor de salvare.

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe