PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MISS LA ÎNĂLȚIME – VIDEO

MISS LA ÎNĂLȚIME – VIDEO

de admin
4 vizualizări

40 dintre cele mai frumoase tinere din Europa se află în acest moment pe Valea Prahovei pentru a participa la marea finală a concursului “Miss Tourism European 2014”, care va fi găzduită vineri seară la Castelul Cantacuzino din Buşteni. După perioadă de acomodare în România, frumuseţile Europei au ajuns în staţiunea Buşteni, locul în care se vă desfăşura şi marea finală! Timp de cinci zile, fetele s-au aflat într-un cantonament strict, fiind supravegheate îndeaproape de un juriu profesionist.

Cele 40 de concurente au ajuns pe Valea Prahovei şi sunt găzduite în staţiunea Buşteni. Turiştii care au avut ocazia să admire frumuseţile Europei au fost încântaţi dar şi nostalgici.

Edilul staţiunii de la poalele Bucegilor crede că un astfel de eveniment poate promova şi mai mult frumuseţile României.

Concurentele au încercat să facă faţă cu succes probelor şi sunt foarte încântate de locurile vizitate în România.

După ce s-au pozat în faţa primăriei din Buşteni, cele 40 de concurente au vizitat Castelul Peleş din Sinaia, unde au admirat şi comentat stilul arhitectural al muzeului naţional.

Concursul “Miss Tourism European” se află la a treia ediţie iar finala organizată în curtea interioară a Castelului Cantacuzino se anunţă a fi una incendiara, plina de concerte diverse şi multe surprize.

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe