PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MITĂ ELECTORALĂ LA SĂLCIOARA

MITĂ ELECTORALĂ LA SĂLCIOARA

de Mditv
71 vizualizări

Campania murdara marca PSD nu are limite! Cetatenii au trimis pe adresa redactiei fotografii in care locuitorii din Salcioara sunt mituiti cu pungi pline de alimente de catre echipa PSD care incearca sa le cumpere voturile. Cerem autoritatii electorale permanente, prefecturii Dambovita si inspectoratului de politie Dambovita sa se autosesizeze si sa ia masurile ce se impun.

Candidata PSD acuzata de localnici de impartirea mitei electorale s-a folosit de pungile asociatiei la care lucreaza pentru a nu fi trasa la raspundere de catre organele abilitate. Martorii declara ca aceasta impartea pungile chiar in curtea casei sale. Inca o data s-a dovedit disperarea social democratilor de a castiga alegerile locale din 5 iunie prin orice modalitate. PSD nu este la prima abatere in acest sens in judetul Dambovita, social democratii avand un obicei din a cumpara alegatorii cu pungi pline de alimente.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe