PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MITĂ PENTRU ADOPȚII – VIDEO

MITĂ PENTRU ADOPȚII – VIDEO

de admin
13 vizualizări

Floarea Alesu, directoarea Directiei pentru Protectia Copilului Teleorman, este suspectata ca ar fi luat 1.000 de euro pentru fiecare copil acordat spre adoptie. Procurorii DNA insotiti de mascati au descins la sediul DGASPC din Alexandria si la centrul de zi din Rosiorii de Vede. Directorul Floarea Alesu respinge acuzaţiile referitoare la luarea de mită.

Copii vânduţi ca la piaţă – asta bănuiesc procurorii că se întâmpla la Directia de adopții a judeţului Teleorman. Directoarea instituției este suspectată de luare de mită. Floarea Alesu ar fi aprobat spre adopţie mai mulţi copii contra unor sume de bani. Alesu neaga toate aceste acuzatii.

Directoarea a spus că, în urma pecheziţiilor efectuate la domiciliu, anchetatorii au ridicat câteva agende, un laptop şi o sumă de bani.
Anchtatorii n-au găsit nimic concret, după supusele directorului DGASPC Teleorman. Floarea Alesu crede că sesizările sunt făcute de colegi din instituţie.

MIHAELA NEDELCUȚĂ
PAUL NANIAN

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe