PRIMA PAGINĂ » MOADIFICARI LA OBTINEREA PERMISULUI

MOADIFICARI LA OBTINEREA PERMISULUI

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Permisul auto ar putea fi obtinut mult mai repede. Din aceasta luna, cei care au urmat cursurile scolii de soferi pot sustine proba teoretica pentru permisul de conducere in aceeasi zi in care s-au inscris. Ceea ce inseamna ca se va reduce cu mult timpul de asteptare pana la proba practica, in cazul celor care au trecut de teorie. Pe de alta parte, noile reglementari aduc si vesti ceva mai proaste pentru candidati. La proba practica nu vor mai fi depunctati pentru patru greseli facute, ci la minim trei.

Din cauza numarului mare de damboviteni dornici sa obtina permisul de conducere, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere a ajuns cu programarile candidatilor pentru proba practica la data de 25-26 iulie. Insa acum, cu noile modificari, exista posibilitatea ca termenul de asteptare sa fie diminuat. Asta dupa ce, candidatii vor putea sustine proba teoretica in aceeasi zi in care s-au inscris. In plus, si scolile de soferi pot face rezervari pentru cursanti.

De asemenea, s-a modificat anexa prin care se depuncteaza candidatii la proba practica, pana acum erau patru fapte, acum sunt doar trei.

In Dambovita lunar se inscriu pentru a sustine examenul aproximativ 80 de candidati. Dintre acestia numai jumatate obtin si carnetul.

Echipa: Corina Slămnoiu/ Mădălin Anca

http://youtu.be/UF05AngWhW8

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe