PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOARTE SUSPECTĂ ÎN ALEXANDRIA – VIDEO

MOARTE SUSPECTĂ ÎN ALEXANDRIA – VIDEO

de admin
68 vizualizări

Moarte suspecta in Alexandria! Cadavrul unui barbat a fost gasit intr-un imobil parasit. Mirosul insuportabil i-a faut pe localnicii din imprejurimi sa sune la 112. Bărbatul găsit mort era cunoscut în zonă. Era fratele unul fost general de securitate si a ajuns pe strada dupa ce s-a despartit de sotie.
Mai multi loclanici au sunat la112 pentru ca nu mia suportau mirosul greu. Politistii care au ajuns la fata locului au dat peste cadavrul barbatului. Barbatul gasit mort traia de pe o zi pe alta din mila vecinilor. Nu mai avea casa de cand s-a despartit de sotie si locuia in imobilul parasit. Martorii spun că, ultima dată, a fost văzut la un bar din apropiere, pe care îl frecventa adesea.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga din Alexandria pentru efectuarea necropsiei, în urma căreia vor emise primele concluzii cu privire la cauza morții.nPolițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mihaela Nedelcuță
Paul Nanian

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe