PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOBILA CASEI TALE ÎN 2018

MOBILA CASEI TALE ÎN 2018

de Andrei Oprescu
63 vizualizări

Vădan SRL vă oferă o gamă variată de culori, materiale şi modele pentru o casa modernă și în anul 2018. Mobilierul se face la comandă, conform preferinţelor clienţilor. Se ţine cont de fiecare detaliu şi chiar de cele mai ciudate idei. Important este să fie pe placul clientului. Bucătării moderne sau pe stilul clasic, leaving primitor, dormitoare în care design-ul şi culorile se îmbină armonios, toate pot fi găsite în show-room-ul Vădan.SRL.

Atracţia show-room-ului este reprezentată de dormitoarele pentru copii, vesele, dar şi eficiente în spaţiile mici.

Peisajul este completat de un şifonier cu multiple sertare care se închid cu un sistem cu amortizare.

Mobielierul se dimensionează la comandă pentru a se încadra perfect în spaţiul disponibil. Preţurile variază în funcţie de model, culoare şi dimensiune. Nici deplasarea în vederea măsurătorilor, nici transportul mobilierului la domiciliu şi nici montajul nu trebuie plătite de client. Toate sunt din partea producătorului Vădan SRL. În plus, clienţii fideli beneficiază de promoţii speciale. Cei interesaţi pot vizita show room-ul din strada Gimnaziului, nr.18, Târgovişte, Dâmboviţa sau pot vizita site-ul www.vadan.ro.

 

 

 

 

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe