PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOBILĂ ESTETICĂ ŞI EFICIENTĂ

MOBILĂ ESTETICĂ ŞI EFICIENTĂ

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Vădan SRL vă oferă piese de mobilier noi şi moderne. Vedeta de moment a show-room-ului este o măsuţă de cameră, numai bună de pus în leaving pentru cafea. Deşi la prima vedere pare simplă este o piesă de mobilier extrem de complexă, fiind soluţia ideală pentru spaţiile mici şi pentru familiile numeroase.

 

Nu doar aspectul mesei, ci şi preţul este extrem de atractiv, doar 700 de lei. Piesa de mobilier este solidă, având susţinere metalică.

 

Vădan SRL vă oferă o gamă variată de culori, materiale şi modele pentru o casa modernă. Mobilierul se face la comandă, conform preferinţelor clienţilor. Se ţine cont de fiecare detaliu şi chiar de cele mai ciudate idei. Important este să fie pe placul clientului. Nici deplasarea în vederea măsurătorilor, nici transportul mobilierului la domiciliu şi nici montajul nu trebuie plătite de client. Toate sunt din partea producătorului Vădan SRL. Cei interesaţi pot vizita show room-ul din strada Gimnaziului, nr.18, Târgovişte, Dâmboviţa sau pot vizita site-ul www.vadan.ro.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe