PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MOBILĂ PE COMANDĂ LA GESSICA DECOR

MOBILĂ PE COMANDĂ LA GESSICA DECOR

de Andrei Oprescu
448 vizualizări

Primăvară aduce oferte avantajoase și mobilier de cea mai bună calitate, în combinații moderne la Gessica Decor. Bucătării, mobilier de dormitor și living, te așteptă în showroom-ul societății din Târgoviște. Gessica Decor execută mobilier pe comandă pentru casa ta.

Pentru bucătării, societatea pune la dispoziția clienților blaturi normale din ghetalit de grosime 28 sau 38 de mm, dar și blaturi din compozit. Aceste blaturi pot fi utilizate atât în mediul casnic cât și industrial în cofetării, patiserii, covrigării sau laboratoare.

Mobilierul de bucătărie din portofoliul firmei beneficiează de un sistem de amortizare pentru închidere lină şi silenţioasă. Tot din gama de mobilier Gessica Decor fac parte și piesele de living de calitate superioară. Clienții care achiziționează mobilier Gessica Decor beneficiează de consiliere la alegerea tapițeriei și sfaturi tehnice, plata în rate, în 6 sau 10 rate în funcție de banca aleasă, dar și de montaj și transport gratuit. Cei care doresc să vadă produsele şi să aleagă modelul preferat sunt aşteptaţi în show-room-ul Gessica Decor, din municipiul Târgovişte, de pe strada Cărămidari, numărul 35. Colorează-ți viața cu pasiune prin Gessica Decor.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe