PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » ÎNFRÂNGERE PENTRU PETROLUL PLOIEȘTI

ÎNFRÂNGERE PENTRU PETROLUL PLOIEȘTI

de Andrei Oprescu
6 vizualizări

Petrolul Ploiești a suferit înfrângere în fața celor de la FC Argeș, pe teren propriu. Meciul disputat pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat 1-2. Pentru oaspeți au marcat Vasile Buhăescu și Barbu. Golul pentru Petrolul Ploiești a fost marcat de Robert Moldoveanu. Petrolul ajunge, din nou, în afara podiumului, ocupând poziția a patra, la opt puncte distanță de liderul Academica Clinceni.
Eşec acasă pentru Petrolul Ploiești în etapa a-29-a a Ligii a doua de fotbal. Jucătorii lui Mulţescu au suferit prima înfrângere a sezonului pe Ilie Oană şi au ratat şansa de a urca pe loc de promovare. Meciul Petrolul Ploiești-FC Argeș s-a încheiat 1-2. Vasile Buhăescu a marcat în poarta fostei sale echipe.
Răspunsul gazdelor a venit imediat. După pauză Cătălin Barbu a marcat pentru FC Argeș iar Petrolul nu a mai putut să egaleze. Petrolul a ajuns în afara podiumului, ocupând, acum, poziţia a patra, la opt puncte distanţă de liderul Academica Clinceni, şi la o singură lungime în spatele lui “U” Cluj şi Chindia Târgovişte. Echipa lui Mulțescu va juca duminică în deplasare la Oradea, și marți la Mioveni.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe