ÎNFRÂNGERE PENTRU PETROLUL PLOIEȘTI

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Petrolul Ploiești a suferit înfrângere în fața celor de la FC Argeș, pe teren propriu. Meciul disputat pe stadionul Ilie Oană s-a încheiat 1-2. Pentru oaspeți au marcat Vasile Buhăescu și Barbu. Golul pentru Petrolul Ploiești a fost marcat de Robert Moldoveanu. Petrolul ajunge, din nou, în afara podiumului, ocupând poziția a patra, la opt puncte distanță de liderul Academica Clinceni.
Eşec acasă pentru Petrolul Ploiești în etapa a-29-a a Ligii a doua de fotbal. Jucătorii lui Mulţescu au suferit prima înfrângere a sezonului pe Ilie Oană şi au ratat şansa de a urca pe loc de promovare. Meciul Petrolul Ploiești-FC Argeș s-a încheiat 1-2. Vasile Buhăescu a marcat în poarta fostei sale echipe.
Răspunsul gazdelor a venit imediat. După pauză Cătălin Barbu a marcat pentru FC Argeș iar Petrolul nu a mai putut să egaleze. Petrolul a ajuns în afara podiumului, ocupând, acum, poziţia a patra, la opt puncte distanţă de liderul Academica Clinceni, şi la o singură lungime în spatele lui “U” Cluj şi Chindia Târgovişte. Echipa lui Mulțescu va juca duminică în deplasare la Oradea, și marți la Mioveni.

Comenteaza

comentarii

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Recomandarile redactiei

Ultimele stiri

RECORD DE DECESE

Pe teritoriul României, au fost confirmate 1.034.003 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 950.242 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.931 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2