PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MONSTRU CU FAȚĂ UMANĂ – VIDEO

MONSTRU CU FAȚĂ UMANĂ – VIDEO

de admin
0 vizualizări

Caz socant in localitatea teleormaneana Mîrzănești. Un barbat in varsta de 44 de ani si-a violat fiica vitrega de doar 16 ani. Dupa mai bine de un an de calvari, fata si-a luat inima in dinti si i-a povestit unui cunoscut la ce chinuri este supusa de concubinul mamei sale. Mai grav este ca unii vec ini stiau ce se intampla in casa barbatului.

Individul traia de cativa ani cu mama fetei si cu lati trei copii minori. Cu ceva timp in urma aceasta l-a parasit, iar pe fata a lasat-o in voia sortii. Vecinii spun ca aceasta ar fi aflat ca fata este abuzata de concubin , acesta fiind si motivul pentru care l-a parasit.

Totul a iesit la iveala dup ace fata i-a povestit unui consatean chinurile la care este supusa de tatal vitreg de mai bine de un an de zile. Abia atunci s-au sesizat si politistii care i-au intocmit dosar penal pentru viol barbatului.

Fata abuzata si ceilalti trei frati minori au fost preluati de Directia Judeteana pentru Protectia Copilului Teleorman, fiind inclusi intr-un program de consiliere psihologica.

 

 

Reporter: Mihaela Nedelcuță

Imagini: Paul Nanian

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe