PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MONUMENTUL CU BUCLUC – VIDEO

MONUMENTUL CU BUCLUC – VIDEO

de admin
8 vizualizări

Autoritatile locale din comuna argeseana Bradu au  revopsit monumentul eroilor din Primul Razboi Mondial deoarece acesta se degradase vizibil.Presa locala a scris ca soldatul ar fi acum portocaliu,altii sustin ca ar fi roz,localnicii spun ca este oricum o culoare ciudata,iar edilul localitatii declara ca este vorba de o vopsea bronz aluminiu, rezistenta si care nu scade deloc valoarea monumentului.
Localnicii se minuneaza de revopsirea monumentului si spun ca nu ar putea preciza culoarea de acum a soldatului erou de pe soclu.Ei sustin ca acesta arata ciudat si ar fi trebuit pastrat asa cum a fost gandit de catre initiatori.
Edilul sef al localitatii spune ca vopseaua initiala a monumentului se degradase,iar ansamblul a fost refacut.El sustine ca executantul lucrarii a gandit o alta patina,iar culoarea nu este portocalie sau roz,fiind vorba de o vopsea bronz aluminiu foarte rezistenta.
Pana cand autoritatile locale si localnicii nemultumiti se vor concilia in aceasta problema,monumentul eroilor din Primul Razboi Mondial din comuna argeseana Bradu,de langa Pitesti ramane in noua culoare si constituie un punct de atractie al celor care tranziteaza comuna.

REPORTER: CRISTI IONICA
IMAGINE: CRISTI DUMITRU

http://youtu.be/5Nzd_ia04ls
 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe