PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MARE BAL MARE – VIDEO

MARE BAL MARE – VIDEO

de admin
30 vizualizări

Atmosfera de basm la Castelul Cantacuzino din statiunea Busteni cu ocazia primei editii a Balului Caritabil “Masquerade”.Invitatii evenimentului caritabil au fost intampinati in curtea castelului intr-o atmosfera deosebita. Zeci de personalitati din lumea artistica si din domeniul afacerilor au fost asteptate cu sampanie in holul central, unde artistul Ovidiu Carpusor a expus 25 de lucrari pastel. 
Sala Mare a fost amenajata pana in cele mai mici detalii, dineul a fost pregatit de un bucatar specializat in arta culinara europeana si asiatica iar acordurile muzicale alese cu grija au avut menirea de a creea o atmosfera pe masura evenimentului. Invitata speciala, printesa Marina Sturdza, s-a simtit ca acasa.
Fostul fotomodel Dana Savuica a sosit la eveniment impreuna cu sotul sau si a tinut, printre altele, sa promoveze si turneul marelui naist Nicolae Voiculet.
Licitatiile evenimentului au inclus mai multe oferte speciale cum ar fi o cină exclusivistă în interiorul somptuosului Castel Bran, o plimbare pe mare cu iahtul, un stilou de colecție și mai multe obiecte valoroase de artă.
Prima editie a balului Hospice „Masquerade“ a fost o acțiune caritabilă organizată exclusiv în beneficiul copiilor și adulților care se luptă cu boli incurabile. Fundaţia “HOSPICE Casa Sperantei” ofera servicii gratuite populaţiei din Brașov, judetul Brașov și București. 

Mihai Eremia
Eugen Bănescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe