PRIMA PAGINĂ » Stiri » Prahova » MOȘUL I-A VIZITAT PE COLINDĂTORII DIN SCORȚENI

MOȘUL I-A VIZITAT PE COLINDĂTORII DIN SCORȚENI

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

 

Au fost emoții mari pentru copiii de la Școala din Scorțeni. Ca să-i demonstreze moșului că au fost cuminți și ascultători, au pregătit o serbare cu poezii și colinde pe care au prezentat-o pe scena Căminului Cultural. Unii au fost coplesiți de emoții sub privirile părinților, alții au interpretat ca niște mici actori. La final au fost recompensați cu dulciuri de la Moș Crăciun.

Îmbrăcați în straie de sărbătoare, cu poeziile și cântecele învățate, cu emoții, dar convinși că trebuie să demonstreze ce copii cuminți sunt, elevii de la clasele I-IV de la Școala Scorțeni au urcat pe scenă. Într-un decor de poveste, micuții au spus povestea Nașterii Domnului și9 i-au colindat pe cei prezenți în sala Căminului Cultural.

Copiii s-au pregătit din timp pentru serbare pentru că au aflat că vine și Moș Crăciun.

Pentru munca lor au fost răsplătiți cu daruri. Moșul a fost darnic anul acesta cu ajutorul primăriei și Consiliului Local Scorțeni. Administrația locală a dus astfel tradiția mai departe și ca în fiecare an a fost alături de copiii din comună.

 

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe