PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NEATENŢIA COSTĂ!

NEATENŢIA COSTĂ!

de Andrei Oprescu
7 vizualizări

Neatenţia şi graba îl vor costa destul de mult pe un taximetrist din municipiul Târgovişte. Acesta a avariat trei maşini, inclusiv pe cea cu care îşi câştigă traiul de zi cu zi. O femeie a ajuns la spital, însă şocul prin care aceasta a trecut a fost mai mare decât fracturile suferite.

Cele trei maşini au nevoie de reparaţii serioase şi cel mai probabil acestea vor fi acoperite de taximetrist. Bărbatul nu a păstrat distanţa regulamentară, iar amploarea accidentului dovedeşte şi faptul că viteza cu care circula nu se încadra în parametrii admişi de lege. Mai mult decât atât, taximetristul nu-şi recunoaşte vina.

Din fericire, în taxi nu se afla niciun client. Soferiţa celei de-a treia maşini implicate în accident a ajuns la spital, însă martorii spun că şocul prin care a trecut este mai mare decât rănile fizice. Aceasta a fost tot timpul conştientă. A fost rănit şi şoferul maşinii lovite de taximetrist.

Ancheta poliţiei este în desfăşurare. Rămâne de văzut cine va plăti daunele şi în ce fel va fi sancţionat şoferul grăbit.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe