PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PASTRAMĂ CU PARAZIŢI LA TÂRGOVIŞTE

PASTRAMĂ CU PARAZIŢI LA TÂRGOVIŞTE

de Andrei Oprescu
27 vizualizări

Pastramă cu viermi gasită la Târgovişte! Un cetăţean a sesizat Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor după ce şi-a dat seama că marfa cumparată este departe de a fi un produs tradiţional, aşa cum a fost anunţată iniţial. Nu mică le-a fost mirarea inspectorilor sanitar-veterinari când au constatat că reclamaţia se confirmă.

Marfa era vândută dintr-o rulotă, aflată în parcarea unui supermarket din centrul municipiului Târgovişte. Taraba de ocazie era plină cu aşa-zise produse tradiţionale, aduse de un comerciant din Sibiu. De fapt, pastrama vândută era plină de paraziţi.

Rulota a fost sigilată de la sfârşitul săptămânii trecute, de când proprietarul acesteia a refuzat colaborarea cu DSV Dâmbovița. Inspectorii sanitar-veterinari nu au mai așteptat şi au început controlul.

În tot acest timp, reclamatul a încercat să se fofileze. A fugit atât de angajaţii DSV, cât şi de ochii jurnaliştilor.

Bărbatul s-a tot plimbat prin centrul oraşului, timp în care inspectorii sanitar-veterinari îl aşteptau la discuţii şi să prezinte actele pentru marfa deţinută.
În cele din urmă, bărbatul s-a ales cu o sancţiune pe măsura faptei sale.

Inspectorii sanitar-veterinari au confiscat 174 de kilograme de aşa-zise produse tradiţionale, pe care le-au dirijat către o unitate de ecarisare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe