PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NEMULȚUMIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE

NEMULȚUMIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE

de Mditv
6 vizualizări

Un bărbat din comuna dâmbovițeană Gura Șuții nu este mulțumit de autoritățile locale. Bărbatul primește de la Primărie ajutor pentru faptul că își îngrijește soția, încadrată la handicap grav, însă reclamă că din decembrie 2015, suma s-a mărit, însaă primăria a plătit abia după 6 luni diferența de bani. De câțiva ani, Dumitru Ion își îngrijește soția, grav bolnavă și pentru acest lucru primește ajutor pentru însoțitor de persoană cu handicap. Bărbatul reclamă că de când s-a mărit ajutorul pentru însoțitor de handicap , beneficiarii au primit doar vechea sumă. După ce a făcut reclamații la Guvernul României că nu își încasează complet drepturile, Dumitru Ion declară că imediat și primăria Gura Șuții a restituit diferența de bani beneficiarilor. Primarul în funcție al comunei, Constantin Dinu, declară că suma nu a fost prevăzută în bugetul local, deși oamenii declară că imediat după reclamația făcută la organele abilitate primarul a restituit sumele lipsă fără vreo rectificare a bugetului local.

Cele aproximativ 80 de familii care beneficiază de acest ajutor social se întreabă cum a făcut rost primăra de banii necesari pentru a plăti diferența sumei, de pe-o zi pe alta, după intervenția organelor abilitate.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe