PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NEPUTINCIOŞI ÎN FAŢA FURIEI NATURII

NEPUTINCIOŞI ÎN FAŢA FURIEI NATURII

de Mditv
15 vizualizări

Ploaia a făcut ravagii noaptea trecută în localitatea dâmboviţeana Săteni! Oamenii nu au închis un ochi de teamă să nu rămână fără case. Apa a inundat curţile, grădinile şi anexele gospodăreşti şi doar puţin a mai lipsit până să le pătrundă şi în locuinţe. Neputincioşi în faţa furiei naturii, localnicii au încercat să ceară ajutorul autorităţilor locale, însă în zadar.

Oamenii care locuiesc pe strada Constantin Pătru, din Săteni, au făcut noapte albă. Parcă s-a rupt cerul şi au privit neputincioşi cum agoniseala de-o viaţă poate fi distrusă într-o clipă.

Din cauza ploilor abundente oamenii au rămas şi fără apă potabilă.

Pe strada Constantin Pătru trece un pârâu, care se umflă de câte ori plouă. Acum, însă, apa a inundat aproximativ zece gospodării şi mai multe grădini. Speriaţi, oamenii au încercat să găsească o soluţie împreună cu autorităţile locale, dar nu au avut cu cine să vorbească.

Am mers şi noi la Primăria Aninoasa pentru a semnala situaţia din Săteni. Primarul nu se afla în sediul administrativ. Nici viceprimarul şi nici responsabilul cu situaţiile de urgenţă, care se afla la o şedinţă la Moreni. Aşadar, oamenii trebuie să facă faţă furiei naturii cu propriile puteri. Aceştia se tem că apa le va distruge locuinţele, întrucât sunt anunţate cantităţi mari de precipitaţii până marţi seara.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe