PRIMA PAGINĂ » ESENȚIAL » VREME CAPRICIOASĂ ÎN TOATĂ ŢARA

VREME CAPRICIOASĂ ÎN TOATĂ ŢARA

de Mditv
5 vizualizări

Nu scăpăm de ploi nici marţi! Toată ţara se află sub informare meteorologică de vreme rea, valabilă între 12 iunie, ora 12:00 şi 14 iunie, ora 21:00. În intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică va fi accentuată, mai ales în zonele de deal şi de munte. Meteorologii anunţă că de miercuri vremea se va încălzi, însă nu vor lipsi nici precipitaţiile.

În intervalul menţionat, instabilitatea atmosferică se va menţine accentuată în majoritatea zonelor ţării. Pe spaţii relativ extinse vor fi averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua şi aspect de vijelie. Cantităţile de apă vor depăşi local 2025 l/mp.

Nu va lipsi din peisaj nici grindina. Temperaturile au scăzut considerabil în aceste zile ploioase, sub media perioadei calendaristice în care ne aflăm.

De miercuri vremea se va încălzi, iar temperaturile vor depăşi 27 de grade Celsius. Spre sfârşitul săptămânii ne vom putea bucura cu adevărat de temperaturi de vară, însă nu vom scăpa de ploile sporadice, specifice sezonului cald.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe