PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NEVOITĂ SĂ RENUNȚE LA PROPRIA CASĂ

NEVOITĂ SĂ RENUNȚE LA PROPRIA CASĂ

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Ai grijă pe cine aduci acasă, că nu ştii peste ce fel de persoană dai! De acest lucru s-a convins o femeie din municipiul Târgovişte, care a fost nevoită să plece din propria locuinţă, din cauza unei cunoştinţe, certată cu legea. Acum stă cu fetiţa ei, de doar 6 ani, pe străzi şi trăieşte din mila oamenilor.

La 48 de ani, Florica doarme în scările de bloc din zona Sagricom, alături de fetiţa ei. Nu este om al străzii, ba chiar are propria ei casă în microraionul 12. Anul trecut a avut ghinionul să cunoască un bărbat la cantina de ajutor social. În discuţiile pe care le-au avut, femeia i-a spus şi unde locuişte. Nu a mai durat mult, iar bărbatul şi-a făcut apariţia la uşa ei şi s-a instalat în locuinţă, fără voia femeii.

Bărbatul a stat aproape treizeci de ani în puşcărie, iar acum femeia este terorizată de acesta, deşi cei doi nu au nicio legătură unul cu celălalt. Florica a mers la poliţie, însă în zadar.

Crezând că bărbatul a fost arestat din nou, femeia a făcut greşeala să refuze cazarea într-un centru de protecţie de două ori. Acum se chinuie cu fetiţa sa pe străzi. De câteva zile, de când a plecat de acasă, nu şi-a mai dus copilul la grădiniţă de teamă să nu fie sechestrate de bărbatul care le terorizează. Tot fetiţa a fost şi motivul pentru care femeia s-a hotărât să-şi părăsească locuinţa. A suportat agresivitatea bărbatului până când ameninţările au ajuns la copil.

Femeia a apucat să ia doar câteva haine şi o pilotă cu care să-şi încălzească fetiţa. Acum doarme în scările de bloc şi primeşte mâncare de pomană de la oamenii cu suflet. Totul din cauza unei greşeli care a lăsat-o fără casă.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe