PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » MISIUNEA “VACA”

MISIUNEA „VACA”

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Polițiștii locali târgovișteni au avut astăzi o misiune inedită. În imaginile surprinse de un amator se vede cum aceștia aleargă o vacă prin centrul vechi din Târgoviște. Oamenii în uniformă au oferit un spectacol pe cinste clienților care se aflau la terase. Animalul, ajuns din întâmplare în centrul vechi s-a lăsat greu de prins. Într-un final a apărut și proprietarul, care și-a luat vaca și a plecat printre mese.

În imaginile surprinse de un amator se vede cum animalul păștea nestingherit pe spațiul verde de lângă terasele din centrul vechi al municipiului Târgoviște. De aici și până la un episod demn de filmele cu Louis de Funes nu a mai fost decât un pas. Polițiștii locali au încercat să izgonească vaca, dar aceasta nu s-a lăsat înduplecată. Au alergat-o, au încercat să o ademenească dar animalul s-a arătat încăpățânat. Totul spre amuzamentul clienților care se aflau la terase.

Animalul a continuat să pască.Polițiștii locali au luat în cele din urmă o pauză și s-au amuzat de situație în loc să ia măsuri spre uimirea celor de la terase care s-au întrebat pentru ce sunt plătiți agenții de la locală din banii contribuabililor, dacă în loc să-și facă datoria se amuză.

Într-un final a apărut și proprietarul și alături de polițiștii de la locală a încercat să prindă vaca.

Omul și-a recuperat vaca și a pornit cu ea printre mese după ce și-a primit și amenda. 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe