PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NICI SĂRĂCIA NU MAI E CE A FOST…

NICI SĂRĂCIA NU MAI E CE A FOST…

de Mditv
5 vizualizări

Nici sărăcia nu mai ce a fost… La Târgovişte, beneficiarii de ajutor social de la Uniunea Europeană, căra alimentele primite cu maşinile personale sau cu taxi-ul. Teoretic, aceştia nu au bani nici pentru o masa calda, dar se pare că pentru plata taxi-ului găsesc câţiva lei prin buzunare.

Imaginile au fost surprinse de un târgoviştean contrariat, în primă fază, de aglomeraţia din jurul cantinei de ajutor social, din microraionul 6. Trotuarul din faţa cantinei a fost foarte aglomerat de la primele ore ale dimineţii, de când beneficiarii îşi aşteptau ajutoarele de la Uniunea Europeană. Ulterior, spaţiul dedicat pietonilor a fost ocupat de sacii plini cu alimnente şi de aşa-zişii nevoiaşi, care îşi aşteptau taxi-ul chemat.

Pe beneficiarii alimentelor oferite de Uniunea Europeană îî vedem în fiecare zi cerşind pe străzile urbei cu unul, doi, trei copii după ei. Când au treabă, însă, treabă însemnând căratul sacilor cu alimente către zonele în care locuiesc, brusc apar membri ai familiei cu maşini personale, cu care preiau cantităţile mari de mâncare şi dulciuri primite.

Este interesant faptul că deşi nu au bani pentru mâncare, aşa-zişii sărmani au cu ce să plătească taximetriştii şi chiar să-şi întreţină propriile autoturisme. Ca la noi, la nimeni!

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe