PRIMA PAGINĂ » Arges » NOU-NĂSCUT, PRELUAT DE URGENȚĂ CU ELICOPTERUL

NOU-NĂSCUT, PRELUAT DE URGENȚĂ CU ELICOPTERUL

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Misiune contracronometru pentru medicii din Pitești! Un micuț născut cu o săptămână în urmă a necesitat transportarea la un spital din Capitală. Copilul avea probleme respiratorii și este suspectat de malformație cardiacă. Medicii au ales transferul lui pentru mai multe investigații de specialitate.

La doar o săptămână de la venirea sa pe lume la Spitalul din Câmpulung, micuțul a fost transferat la Secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Pitești. Din păcate, nici aici medicii nu beneficiază de aparatură de specialitate necesară în astfel de cazuri. Micuțul are grave probleme respiratorii și există suspiciuni de malformație cardiacă.

Deși funcțiile sale vitale au fost stabilizate, medicii au hotărât să transfere copilul la Spitalul Marie Curie din București pentru a beneficia de investigațiile și tratamentul care se impun având în vedere suspiciunea de malformație cardiacă. Transferul s-a desfășurat fără probleme. Acum viața micuțului este pe mâinile medicilor din capitală.

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe