PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NU AU FOST INFECTATI! – VIDEO

NU AU FOST INFECTATI! – VIDEO

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Parintii celor peste 20 de copii, intepati cu bolduri de doi colegi, la Scoala Coresi din Targoviste, pot rasufla usurati, dar nu pe deplin. Rezultatelor testarilor pentru HIV, la care au fost supusi copiii, arata ca niciunul nu a fost infectat. Parintii, dar si conducerea scolii targovistene asteapta acum si rezultatele probelor pentru hepatita B si C. In ceea ce-i priveste pe cei doi elevi care si-au intepat cu bolduri colegii, acestia isi asteapta pedeapsa, riscand sa fie mutati la alta scoala.

Conducerea scolii i-a anuntat deja pe parinti ca analizele tuturor celor 23 de copii au iesit cum nu se poate mai bine. Niciunul nu a fost infectat cu HIV, dupa ce au fost intepati cu bolduri. Probele au fost recoltate ieri si analizate de specialistii Directiei de Sanatate Publica Dambovita. Parintii au cerut insa si analize pentru virusul hepatic B si C. Chiar daca se fac contra-cost, familiile elevilor nu le-au mai pltit, costurile fiind suportate de DSP. Acum insa, parintii asteapta rezultatele pentru virusul Hepatitei B si C de la Spitalul Judetean de Urgenta Targoviste. Daca cei peste 20 de elevi si familiile lor s-au mai linistit, nu acelasi lucru se poate spune despre cei doi baieti de clasa a VIII-a care i-au intepat cu bolduri. Cercetarile continua si isi asteapta sanctiunea. Pentru ca au mai avut nota scazuta la purtare, fiind considerati elevi problema, ei risca sa fie mutati disciplinar la alta scoala. De altfel, asta au cerut si parintii copiilor intepati, care nu vor sa ii mai vada invatand la Scoala Coresi.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe