PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » Nu le pasa decat de bani – VIDEO

Nu le pasa decat de bani – VIDEO

de admin
17 vizualizări

Daca in ceea ce priveste scandalul apei infestate de la Aninoasa la Compania de Apa Targoviste Dambovita s-a asternut tacerea, nu la fel se poate spune si despre alte subiecte. Toata conducerea, de la directori si pana la membrii consiliului de administratie, a fost prezenta la o intrunire a Asociatiei de Dezvoltare Intercomunitara Apa Dambovita. Aici toata lumea voia sa vorbesca, dar despre un cu totul alt subiect: cel al banilor.
La intrunirea convocata de catre Consiliul Judetean au fost invitati membrii asociatiei de dezvoltare intercomunitara Apa Dambovita precum si reprezentantii Comapaniei de Apa. Scopul intalnirii, dintre edilii damboviteni si companie a fost acela al accesarii fondurilor europene, atat pentru exercitiul financiar 2007-2013, pentru POS Mediu I, cat si pentru proiectele aferente POS Mediu 2. Pe scurt, multe milioane de euro, de ordinul sutelor, fonduri nerambursabile acordate de UE, pentru reabilitare retele de apa si canalizare. Deocamdata nici macar proiectul aferent perioadei 2007-2013 nu a fost finalizat dar deja reprezentantii companiei se gandesc la banii europeni pentru POS Mediu 2. Si se gandesc chiar si aceia care, cel putin teoretic, alesesera sa faca un pas inapoi dupa scandalul apei infestate de la Aninoasa. Dorin Staicu, fostul director general al Companiei de Apa, demisionar din aceasta pozitie, dupa scandalul de la Aninoasa, este in continuare la conducerea companiei si mai mult, in conformitate cu un document inmanat participantilor la intrunirea ADI Apa, este manager in cadrul companiei, la UIP II, adica sef peste proiectele cu finantare europeana din exercitiul financiar 2014-2020, post care nu exista in organigrama oficiala dar care apare in documente dupa cum se poate vedea. Asadar, in continuare, desi si-a asumat o parte din vina pentru ceea ce s-a intamplat in luna martie la Aninoasa, in Dambovita, si a demisionat din functia de director general al Companiei de Apa, Dorin Staicu, este pastrat la conducerea institutiei. Nu doar temporar ,ci cel putin pana in 2020 daca nu chiar si dupa acesta perioada.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe