PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NU PLEACA DIN GARA! – VIDEO

NU PLEACA DIN GARA! – VIDEO

de Andrei Oprescu
11 vizualizări

Ninsoarea a dat peste cap traficul feroviar. In judetul Dambovita, mai multe trenuri sunt anulate decat sa circule. In plus, de cateva zile, de cand iarna si-a intrat in drepturi, nicio sageata albastra nu mai pleaca din gari. Calatorii sunt sfatuiti sa se informeze despre calatoria pe care doresc sa o efectueze, existand riscul sa apara noi modificari in programul de circulatie a trenurilor.

Opt trenuri pe ruta Targoviste-Titu au fost anulate de CFR, in judetul Dambovita. Reprezentantii companiei spun ca se intervine cu utilaje, pluguri de zapada si muncitori, pentru a preveni blocaje in traficul feroviar. Pe langa trenurile deja anulate, se pot inregistra si intarzieri mari, existand posibilitatea introducerii unor limitari de viteza sau trenurile sa fie stationate in gari, pentru a oferi timpul necesar interventiilor de deszapezire a liniilor si macazurilor. Pasagerii sunt sfatuiti ca inainte de a pleca de acasa, sa se informeze despre starea vremii si sa apeleze tefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenurilor.

Luni, trenul 9101 care circula pe ruta Bucuresti – Targoviste a ramas blocat in apropierea garii dambovitene Nucet din cauza unei defectiuni tehnice. Mai exact, s-a rupt plugul locomotivei iar garnitura nu a mai putut continua drumul. Cei aproximativ 80 de calatori au stat cateva ore in frig pana cand au fost preluati de mijloacele de transport auto puse la dispozitie de Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Dambovita.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bouroșu

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe