PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » ÎN RITMUL MELCULUI – VIDEO

ÎN RITMUL MELCULUI – VIDEO

de Andrei Oprescu
9 vizualizări

Deszapezire greoaie in municipiul Targoviste! La trei zile de la prima ninsoare serioasa din anul acesta, o mare parte din strazi si trotoare nu au fost curatate inca de zapada. Parcarile lipsesc cu desavarsire, iar unele artere cu doua benzi de mers au fost transformate in strazi cu un singur sens de circulatie. Si asta pentru autoritatile, respectiv firmele de deszapezire, nu au intervenit la timp pentru a remedia situatia.

 

 

Pietonii spun ca merg cu multa prudenta si sunt nevoiti sa nu ridice ochii din pamant de teama sa nu alunece.

 

Este o adevarata aventura si pentru soferi in aceasta perioada. Daca arterele principale au fost curatate cat de cat de zapada, nu acelasi lucru se poate spune in cartiere. Pe unele strazi se circula pe o singura banda deoarece zapada nu a fost curatata de firmele de dezapezire astfel incat sa fie spatiu pentru dublu sens.

 

Unii oamenii deja s-au resemnat cu situatia, iar neimplicarea totala a celor raspunzatori pentru deszapezire a devenit ceva firesc pentru ei.

 

Daca lucrurile vor continua in acest ritm, dambovitenii mai au de asteptat mult timp pana ce toate strazile si trotuarele vor fi curatate de zapada.

 

 

Valentin Popescu / Ciprian Rusa

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe