PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NU S-AU IUBIT, DAR S-AU LUAT – VIDEO

NU S-AU IUBIT, DAR S-AU LUAT – VIDEO

de admin
15 vizualizări

Relatiile dintre PSD si PNL, fosti parteneri pe scena politica, nu au fost niciodata foarte apropiate, chiar daca, intr-o vreme, reprezentantii celor doua partide doreau ca adevarul sa nu ajunga la urechile opiniei publice. Toate zambetele si cuvintele frumoase pe care si le adresau liderii celor doua formatiuni politice in fata camerelor si a electoratului au fost de fatada, in realitate relatia dintre ei bazandu-se pe o mare doza de neincredere. Aceasta afirmatie este intarita de declaratia europarlamentarului liberal Adina Valean care a precizat ca niciodata nu a avut incredere in social-democrati.
Adina Valean este de parere ca PNL si PSD nu mai puteau merge impreuna pe acelasi drum, facand parte din familii politice diferite. De asemenea, Valean a subliniat ca nu a avut niciodata incredere in fostii parteneri.
Este stiut faptul ca, in judetul Dambovita, relatia dintre conducerile celor doua formatiuni politice a fost aproape inexistenta. Am putea spune, ascultandu-l pe presedintele PNL Dambovita Mihai Volintiru, ca au fost mai mult adversari dacat parteneri. Cu alte cuvinte, bine ca s-a terminat.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe