PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » NUMIRI NOI LA IPJ DÂMBOVIȚA – VIDEO

NUMIRI NOI LA IPJ DÂMBOVIȚA – VIDEO

de Andrei Oprescu
121 vizualizări

Seria schimbarilor la varful Inspectoratului de Politie al judetului Dambovita continua dupa decapitarea fostului inspector sef, Marian Galbenus. Comisarul sef Marius Calin, Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor a fost schimbat si el in urma cu cateva zile, in locul sau fiind numit subcomisarul Eduard Oprea. Tot in aceste zile, a fost numit in functia de sef al Serviciului Arme si Explozibil inspectorul principal Bogdan Popescu.

Schimbari majore de trupe la Inspectoratul de Politie al judetului Dambovita dupa ce Danil Zepisi a preluat functia de Inspector Sef. Comisarul sef Marius Calin, Seful Serviciului de Investigare a Fraudelor a fost schimbat din functie, in locul lui fiind numit subcomisarul Eduard Oprea. Calin ocupa mai nou functia de sef al Sectiei de Politie Rurala numarul 1, Targoviste. Eduard Oprea a condus pana zilele trecute Sectia de Politie Rurala numarul 1 Targoviste si a ocupat in trecut functia de comandant al politiei Orasului Gaesti. Inspectorul principal Bogdan Popescu care ocupa functie de sef al Arestului IPJ Dambovita a fost numit la coducerea Serviciului de Arme si Explozibil al Politiei dambovitene. Surse din politie anunta ca in perioada imediat urmatoare vor avea lor si alte schimbari in functiile cheie ale Inspectoratului de Politie al judetului Dambovita.

 

Mihai Eremia

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe