PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LECŢIE DESPRE ZÂMBETE SĂNĂTOASE – VIDEO

LECŢIE DESPRE ZÂMBETE SĂNĂTOASE – VIDEO

de Andrei Oprescu
10 vizualizări

Un zambet frumos este un zambet sanatos! Acesta este sloganul pe care l-au rostit astazi in cor elevii Scolii nr. 13 Matei Basarab din muncipiul Targoviste. Micutii au participat la o altfel de ora de curs alaturi de reprezentanti ai Directiei de Sanatate Publica Dambovita cu prilejul manifestarilor dedicate Zilei Internationale a Sanatatii Orale. Actiunea s-a desfasurat in mai multe scoli si gradinite din municipiul Targoviste si are drept scop constientizarea importantei igienei dentare de la varste fragede.

Cuminti, ascultatori, dornici sa afle lucruri noi dar si foarte isteti, elevii Scolii Matei Basarab din Targoviste au vizionat materialele pregatite de medicii din cadrul Directiei de Sanatate Publica Dambovita. Acestia le-au prezentat scolarilor probleme care pot aparea atunci cand dantura nu este ingrijita corespunzator, necesitatea vizitelor la stomatolog si au incercat sa indeparteze teama de medicul dentist des intalnita in randul copiiilor.

Reactiile spontane din partea scolarilor nu au intarziat sa apara. Dupa ce au ascultat sfatul specialistilor si au urmarit cu atentie filmuletul pus la dispozitie, micutii au raspuns tuturor intrebarilor formulate de medici despre igiena orala.

Echipa: Cătălina Sandu/Răducu Rădoi

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe