PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O ALTFEL DE PROMOVARE – VIDEO

O ALTFEL DE PROMOVARE – VIDEO

de admin
2 vizualizări

Pana la sfarsitul anului, Romania, va avea un portal oficial de turism. Romania.travel, construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism al Romaniei de la New York, va contine informatii despre toate atractiile turistice de la noi din tara.
In prezent, tara noastra este printre singurele tari ale Uniunii Europene care nu are un site oficial de prezentare. Insa, in scut timp lucrurile se vor schimba. Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism, Razvan Filipescu, a declarat ca in momentul de fata se lucreaza la site-ul romania.travel, iar cel mai probabil pana la sfarsitul anului va exista si un portal oficial.
Filipescu a completat ca portalul, chiar daca se lucreaza permanent la el, este deja accesibil, dar urmeaza o noua etapa, in care va fi imbunatatit. Din nefericire, nu este pentru prima data cand oficialii promit ca se va realiza un astfel de site, pana acum existand doar discutii. Birourile de turism din strainătate au fost cele care s-au ocupat de realizarea portalurilor in diverse limbi. Dar, pana la momentul de fata nu exista un site creat de autoritatile publice din Romania.
Desi, nu au fost informati in mod oficial, reprezentantii asociatiilor din turism considera ca un astfel de site era cu adevarat util. Fata de promovarea facut de catre ei, de agentiile de turism sau de site-urile hotelierilor, aceasta prezentare oficiala va oferi mai multa credibilitatea turistilor. Mai mult acestia se plang de patul ca o mare parte a turistilor straini le reproseaza fatul ca nu gasesc un portal oficial din care sa afle informatii corecte, complete si foarte bogate despre ceea ce pot gasi in vacanta din Romania.
Conform Autoritatii Nationale pentru Turism, Romania va avea pana la sfarsitul anului un portal oficial de turism. El va fi construit pe platforma site-ului de promovare realizat de biroul de turism de la New York.

Ilona Rotaru

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe