PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » LECȚIE DE LA CHINEZI – VIDEO

LECȚIE DE LA CHINEZI – VIDEO

de admin
7 vizualizări

Aveti peisaje frumoase, iar aerul vostru nu este poluat! Aceste sunt impresiile cu care pleaca din Targoviste, delegatia Crucii Rosii din Beijing. Chinezii au vizitat tara noastra, semnand un nou parteneriat cu Filiala Judeteana de Cruce Rosie Dambovita. Delegatia nu va pleca pana nu se va intalni si cu ministrul secretar de stat, Raed Arafat, proaspat membru al Crucii Rosii.
Cei mai multi reprezentanti ai Crucii Rosii din Beijing s-au aflat pentru prima oara in Dambovita si recunosc faptul ca au ramas vrajiti de peisajele frumoase, aerul curat si ospitalitatea celor cu care s-au intalnit. Scopul vizitei a fost insa semnarea unui nou parteneriat cu Crucea Rosie Dambovita.
Crucea Rosie, dar si autoritatile au multe de invatat de la chinezi. In timp ce filiala din Dambovita are 5000 de membri, cea din Beijing un milion si jumatate de persoane care isi platesc luna de luna cotizatiile. Organziatia umanitara din Targoviste are doi angajati, chinezii 20. In plus, dotarile si experienta chinezilor in misiuni de salvare si interventii la dezastre sunt impresionante.
Colaborarea dintre cele doua organizatii umanitare din Dambvoita si beijing este veche de aproape 20 de ani.

Mădălina Zăbavă
Ciprian Rusa

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe