PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O MAMĂ EROINĂ – VIDEO

O MAMĂ EROINĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
19 vizualizări

Si-a petrecut mai bine de jumatate din viata crescand 12 copii, 18 nepoti si doi stranepoti. Este o femeie sarmana, dar care niciodata nu s-a gandit sa ii abandoneze. Au fost zile cand nu a avut ce sa le puna pe masa, dar cu mult curaj, a reusit sa razbeasca prin viata si sa ii faca mari. Este povestea unei femei, care poate fi considerata o mama eroina, pentru ca oricat de grea i-a fost viata, s-a dedicat celor pe care i-a adus pe lume.

Tanti Niculina din Izvoare, Dambovita, se poate lauda cu o familie numeroasa cat o armata. Are 12 copii, 18 nepoti si 2 stranepoti. Povesteste ca si-a petrecut aproape toata viata alaptand si schimband scutece. Viata ei nu a fost deloc usoara, dar nu si-a pierdut niciodata curajul.

Din pacate, nici batranetea nu ii este mai usoara. Cei mai multi fii ai sai si-au intemeiat o familie, dar nu au avut unde sa se duca. Au ramas alaturi de parintii lor. Au incercat pe o bucata de pamant sa isi ridice si ei doua casute. Lipsesc insa banii, pentru ca nu reusesc sa gaseasca un serviciu stabil. Asa ca greul pica tot pe tanti Niculina, care are grija de nepoti. Femeia insa nu se plange. Ii multumeste lui Dumnezeu ca i-a dat putere sa ii ajute, iar patru nepoti o striga acum „mama”.

Niculina are un ajutor social de 150 de lei, iar sotul ei, o pensie de 350 de lei. Povestesc cu lacrimi ca nu le este usor, dar spun ca niciodata nu si-ar abandona un copil sau un nepot. Ei sunt singura lor avere.

Cea mai mare durere a femeii este ca nu isi vede cei 12 copii, realizati, la casa lor. Unii au fost mai norocosi si au reusit din munca lor sa aiba un acoperis deasupra capului. Altii se zbat si acum. Totul pentru ca nu au unde sa se angajeze.

Tanti Niculina a fost si ramane o luptatoare. O mama eroina, care demonstreaza ca niciun sacrificiu nu este prea mare, pentru cei pe care i-ai adus pe lume.

 

ECHIPA: Madalina Zabava / Loredan Bourosu

 

http://youtu.be/bt6XQfco2CE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe