PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » SALVATORII AU AVUT NEVOIE DE SALVARE

SALVATORII AU AVUT NEVOIE DE SALVARE

de Andrei Oprescu
12 vizualizări

Masina care trebuia să-i aducă salvarea a fost la un pas să-i aducă moartea.O ambulanţă SMURD a fost lovită în plin, in Târgoviște, de un şofer spaniol, prea beat ca să mai dea prioritate. Pacientul pe care-l transporta a scăpat, din fericire, nevătămat. Șoferul ambulanței, spaniolul care a provocat accidentul și pasagerul din dreapta sa au fost răniți.

Ambulanța SMURD gonea spre spital. Transporta un pacient paralizat. A fost oprită însă într-o intersecție de un șofer cu simțurile amorțite de alcool. Salavrea a fost aruncată pe un scoar și puțin a lipsit să se răstoarne. Bolnavul transportat a scăpat doar cu o spaimă. După accident a avut nevoie de o altă ambulanță.N-a fost singurul rănit în accident. Soferul vinovat de producerea accidentului are 34 de ani și este din Madrid. Cand va ieși din spital va trebui să treacă pe la Poliție, să le spună agenților ce a băut inainte să se urce la volan.

Tânșrul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală și are acum permisul suspendat pentru că a condus în stare de ebrietate.

Mihai Eremia, Eduard Găiseanu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe