PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ AFACERE DE SUCCES – VIDEO

O NOUĂ AFACERE DE SUCCES – VIDEO

de admin
4 vizualizări

Au inchis centrele de fier vechi, pentru ca nu au mai avut bani sa achite toate comenzile. Afacerile cu fier au explodat in Targoviste. Si asta pentru ca Planul de Dezvoltare Urbana le daramana garajele targovistenilor, acestea urmand sa fie inlocuite cu parcari moderne. Pana ca treaba sa fie finalizata insa, amaratii orasului au gasit o ocazie sa scoata un ban, mai mult sau mai putin cinstit. In timp ce unii muncesc din greu la demolarea garajelor, altii vand fierul si obtin un profit frumos. Tot ce contine fier dispare cat ai zice peste din cartiere.
Mai multe cartiere ale Targovistei, incluse in Programul de Dezvoltare Urbana, s-au umplut peste noapte nu de angajati ai primariei, ci de carute pline cu romi, care alearga dupa orice bucatica de fier vechi. O armata de oameni muncesc din greu si la demolarea garajelor, tocmiti de proprietari. Unii au facut intelegeri avantajoase, in sensul ca au scapat de munca si se aleg si cu niste bani. Dar in timp ce unii proprietari raman in mana cu 850 de lei, dupa demolarea garajului, altii spun ca ridicarea lor i-a costat peste 2000 de euro, iar acum primesc numai 500 de lei. Cei mai castigati sunt insa cei care reusesc sa puna mana pe fierul vechi, fara sa miste un deget.
Orice poate fi valorificat la centrele de fier vechi dispare cat ai zice peste. Este si cazul vechilor bancute din cartiere. Si ele au fost luate de romi, incarcate in carute si vandute la fier vechi.
Afacerile merg bine. De exemplu reprezentantii acestui centru de colectare din Targoviste au fost nevoiti in weeke-nd sa isi inchida portile, pentru ca nu au mai putut cumpara tot fierul vechi adus din cartiere. Din pacate, pe gunoaiele ramase in urma demolarii garajelor nu se bate nimeni.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe