PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ CASĂ, O NOUĂ FAMILIE – VIDEO

O NOUĂ CASĂ, O NOUĂ FAMILIE – VIDEO

de admin
5 vizualizări

Sase copii au primit o noua sansa la o viata normala, chiar daca departe de cei care le-au daruit viata, dar care nu au putut sa le ofere o copilarie fericita. De patru luni, doua perechi de frati din Dambovita au un nou camin, gratie Arhiepiscopiei Targovistei. Cei sase baieti sunt gazduiti si ingrijiti intr-un camin social. Au o noua casa, dar si o noua familie. Preotii si asistentii sociali sunt acum parintii lor. Astazi, copiii au mai avut parte de o bucurie. Au fost vizitati de zeci de elevi targovisteni, care le-au oferit un mic dar si o felicitare.
Emil are 10 ani si viseaza sa ajunga pictor. De cateva luni, locuieste in caminul social al Arhiepiscopiei Targoviste.
Emil are alaturi de el trei frati. Cel mai mic, Marius, in varsta de opt ani, este rasfatatul tuturor. Viseaza sa ajunga antrenor de judo.
Acest camin social a devenit a a doua casa pentru ei. Aici, au primt sansa la un viitor mai bun.
Acesti baieti traiesc de mult timp departe de familie. Au fost preluati de Protectia Copilului Dambvoita si ingrijiti de o fundatie. Aceasta s-a desfiintat insa. Sansa lor la o viata normala, la o copilarie fericita a venit din partea Arhiepiscopiei Targovistei.
Copiii au aici mai mult decat o locuinta. Personalul care are grija de ei au devenit familia lor. Iar rezultatele se vad: la scoala invata din ce in ce mai bine, iar pe chipul lor vezi mereu un zambet.
Astazi copiii de la căminul social au fost vizitati de elevii de clasa a doua de la Colegiul Constantin Cantacuzino. Micutii au devenit voluntari ai centrului, in cadrul Saptamanii Scoala Altfel si au tinut sa le daruiasca o felicitare facuta de ei si un dar.
Felicitarile facute de micuti vor ajunge la multi copii defavorizati, care merita si ei sa aiba o bucurie de sarbatori.

Mădălina Zăbavă
Radu Constantinescu

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe