PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » TÂRGOVIȘTEA ÎN MINIATURĂ – VIDEO

TÂRGOVIȘTEA ÎN MINIATURĂ – VIDEO

de admin
1 vizualizări

Experienta inedita pentru elevii targovisteni! In cadrul proiectului Scoala Altfel, in Parcul Chindia din municipiu a fost organizata cea de-a doua editie a Targovistei in miniatura. In oraselul copiilor cei prezenti au putut admira masinile de interventie in caz de urgente, au participat la solutionarea unor cazuri la tribunal si au invatat sa acorde primul ajutor alaturi de voluntarii Crucii Rosii. La activitate au fost prezente mai multe institutii avand amenajat un mic sediu local.
Inaugurarea oraselului in miniatura a fost facuta de primarul municipiului, Gabriel Boriga, impreuna cu elevii veniti in parcul Chindia.
La intrarea in orasel, copiii au primit cate un pasaport si au fost indrumati catre sediile institutiilor. Cei mai multi au luat cu asalt masina de politie, curiosi sa afle cum functioneaza aparatul radar.
Si autospeciala pompierilor a starnit interesul elevilor, dornici sa cunoasca tainele acestei profesii.
Cei care au trecut pe la cortul voluntarilor Crucii Rosii au avut ocazia sa ia primele lectii de prim ajutor.
Multi dintre ei au ramas impresionati de institutiile pe care le-au vizitat in cadrul proiectului Targovistea in miniatura si vor sa urmeze o cariera in aceste domenii.

Reporter: Cătălina Sandu
Imagine: Răducu Rădoi

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe