PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O NOUĂ RUNDĂ DE ASFALTĂRI

O NOUĂ RUNDĂ DE ASFALTĂRI

de Andrei Oprescu
50 vizualizări

Odata cu venirea primaverii, au demarat lucrarile de asfaltare pe mai multe artere din Targoviste. A venit randul cartierului Matei Voievod sa intre in reabilitare. Aici a fost inceput un proiect amplu de 2,6 milioane de lei incluzand strazile Udrea Balcescu si Plevnei. Lucrarile ar urma sa fie finalizate la sfarsitul lunii viitoare.

În ultimii doi ani mai multe artere care tranzitează cartierul sârbilor Matei Voievod au intrat în reabilitare. Străzile au fost asfaltate în cadrul unui program de infrastructură derulat din fonduri proprii de la bugetul local. Lucrările se desfășoară acum paralel pe străzile Udrea Bălcescu și Plevnei.

În total sunt trei loturi de străzi pe care sunt efectuate lucrări în această perioadă, totalizând încă 10 kilometri de străzi.

Tot în această perioadă a fost semnat și contractul de execuție de lucrări pentru școala nr. 13 din Târgoviște, iar din datele de la ADR și contractul de finanțare pentru Școala Mihai Viteazul ar urma să fie semnat săptămâna viitoare.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe