PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » O STRĂINĂ A LĂSAT DOI FRAŢI PE DRUMURI

O STRĂINĂ A LĂSAT DOI FRAŢI PE DRUMURI

de Andrei Oprescu
5 vizualizări

Fraţii Tănase, Alexandru şi Lizeta au ajuns să-şi trăiască bătrâneţea într-un grajd pentru animale, după ce fosta soţie a celui de-al treilea frate al lor a intrat în posesia casei parinteşti. Cei doi susţin cu documente că locuinţa, formată din două apartamente identice, a fost construită de părinţi în anul 1965 pentru cei doi băieţi, Alexandru şi Marin. Lucrurile s-au schimbat însă, după moartea tatălui celor trei şi după ce sora Lizeta, s-a întors acasă văduvă şi cu un copil mic.

Cei doi fraţi susţin că de atunci a început calvarul dintre ei şi fosta soţie a fratelui lor Marin, cea de care bărbatul a divorţat şi alături de care trăieşte în continuare. Oamenii spun că deşi au documente care atestă că locuinţa a fost construită de tatăl lor cu doi ani înainte ca Marin să se căsătorească, iar acţiunea de divorţ dintre cei doi a fost înaintată la şase ani după ce fosta cumnată obţinea partajul pe casă şi o scotea la vânzare, instanţa de judecată a dat câştig de cauză celei care astăzi a devenit proprietară pe mare parte din averea familiei Tănase.

Potrivit celor doi fraţi Tănase, Alexandru şi Lizeta, acum toţi trei sunt pe drumuri, după ce instanţa de judecată a decis ca locuinţa construită de tatăl lor să treacă în posesia Elenei Moraru, fosta soţie a lui Marin Tănase.

Pe de ală parte, fosta soţie a fratelui celor doi, Elena Moraru susţine tot în baza documentelor pe care le deţine că locuinţa a intrat în posesia sa legal, în urma partajului făcut cu soţul. În plus, fratele Marin spune că locuinţa a fost construită de el, în anul 1970 şi nu de tatăl lor în 1965, aşa cum susţin Lizeta şi Alexandru.

Prin urmare, în timp ce fraţii se ceartă şi cu toţii au rămas pe drumuri, singura câştigătoare fiind Elena Moraru, cea pentru care instanţa a decis să devină proprietara de drept a locuinţei pentru care se luptă cu toţii.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe