PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OAMENI, INGHESUITI IN DUBE DE MARFA

OAMENI, INGHESUITI IN DUBE DE MARFA

de Andrei Oprescu
23 vizualizări

Razie de amploare in sudul judetului Dambovita in urma teribilului accident din Muntenegru. Zeci de politisti rutieri au impanzit soselele pentru a combate transportul ilegal de persoane. Mai multi soferi au fost amendati, unii dintre ei ramanand si fara certificatele de inmatriculare ale autovehiculelor dupa ce politistii i-au prins transportand muncitori cu dube de marfa. Oamenii erau inghesuiti ca sardinele in masini si spun ca-si risca vitetile pentru ca nu au un alt mijloc de transport pentru a ajunge la munca.

Actiunea politistilor rutieri a inceput la ora 4 dimineata. In sudul judetului Dambovita zeci de soferi au fost prinsi transportand oameni cu masini de marfa.

Politistilor nu le-a scapat nici-o masina necontrolata. Era ora la care muncitorii erau transportati spre locurile de munca. Oamenii erau inghesuiti in dube de marfa. Scaunele erau inlocuite de scanduri sau banci improvizate. Multi se duc la munca cu ziua si spun ca accepta sa-si riste viata calatorind in astfle de conditii pentru ca nu au alte mijloace de transport.

Zeci de soferi s-au ales cu amenzi usturatoare si , cei care au fost gasiti cu defectiuni la autovehicule, s-au ales cu certificatele de inmatriculare suspendate. Politistii rutieri spun ca vor organiza astfel de actiuni si in perioada urmatoare.

Echipa: Mihai Eremia, Loredan Bourosu

http://youtu.be/ZvmZjhOHCsE

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe