PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OFERTA INEDITĂ – VIDEO

OFERTA INEDITĂ – VIDEO

de Andrei Oprescu
3 vizualizări

Un executor judecatoresc din Arges are o oferta de vanzare inedita: o camera intr-un apartament cu trei camere, acces garantat la baie, WC-ul de serviciu si bucataria imobilului. Singura problema ar fi ca cel care va cumpara acesta camera va trebui sa locuiasca in apartament cu fosta sotie a unui datornic si sa imparta cu aceasta spatiile comune. Cei doi soti au divortat cu ceva timp in urma si, cum acea camera din apartamentul conjugal este singurul bun pe numele sotului datornic, lichidatorul a scos-o la vanzare. Problema sotilor Popa din Curtea de Arges a inceput in urma cu 7 ani, atunci cand barbatul facea parte din consiliul de administratie al unei societati comerciale intrate in insolventa. Acesta, impreuna cu alte 5 persoane, au fost obligati de instanta sa plateasca un prejudiciu creat de peste 8 miliarde de lei vechi. Si pentru ca intre timp barbatul a divortat de sotia lui, iar alte bunuri nu a mai avut pe numele sau, tot ce a putut instanta de judecata sa -i impute a fost camera din fostul apartament conjugal care este scoasa la vanzare pentru 16.500 de euro.

Licitatia pentru camera, care este deja la al doilea termen, va avea loc pe 28 noiembrie, iar cei interesati vor trebui sa accepte sa plateasca toate cheltuielile de intretinere in comun cu fosta sotie a debitorului.
Sotia datornicului abia a aflat de problema creata si spune ca nu are banii necesari sa cumpere ea camera fostului sot si spera ca la licitatia din 28 noiembrie sa nu se prezinte niciun cumparator.
Daca nici la acest termen nu o sa apara un cumparator, pretul dormitorului mare al lui Constantin Popa o sa mai scada cu cateva mii de euro, dar lichidatorul este hotarat sa gaseasca pe cineva care sa accepte conditiile de trai la comun cu o femeie pe care nu o cunoaste, dar cu care va trebui sa imparta viata de zi cu zi.

REPORTER CRISTI IONICA
IMAGINE       CRISTI DUMITRU

 

 

 

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe