PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » OFERTE DE NEREFUZAT DE LA C.A.R. ÎNVĂŢĂMÂNT

OFERTE DE NEREFUZAT DE LA C.A.R. ÎNVĂŢĂMÂNT

de Andrei Oprescu
56 vizualizări

Veşti bune pentru membrii C.A.R. Învăţământ! Toamna a venit cu oferte de nerefuzat pentru cei care au nevoie de un sprijin financiar. Prima veste bună este pentru cei din zona de sud a judeţului Dâmboviţa. La solicitarea membrilor din zonă, la Tărtăşeşti, începând cu data de 1 septembrie, s-a deschis un nou sediu C.A.R. Învăţământ, în cadrul Liceului Tehnologic.

De asemenea, în perioada 1 septembrie – 13 octombrie, membrii C.A.R. Învăţământ pot beneficia de Creditul şcolar, împrumut care se va acorda celor care au copii de vârstă şcolară.

Oferta este deschisă tuturor membrilor CAR Învăţământ, dar şi potenţialilor membri. Pentru a accesa acest împrumut, membrul CAR trebuie să aibă o pătrime fond social din valoarea împrumutului contractat, iar împrumutul va fi garantat de trei giranţi. Totodată, C.A.R. Învăţământ este alături de membrii proaspăt căsătoriţi şi de cei care au devenit părinţi.

Cei care se încadrează la această categorie, trebuie să se prezinte la C.A.R Învăţământ cu Cartea de Identitate şi numărul de ordine primit de la Casa de Pensii. Persoanele interesate să devină membri CAR Învăţământ sau care au nevoie de un credit pot afla mai multe informaţii la sediile CAR Învăţământ din Târgovişte, Titu, Găeşti şi Tărtăşeşti.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe