PRIMA PAGINĂ » BREAKING NEWS » OLANDEZUL AR MAI FI FĂCUT O VICTIMĂ ÎN ROMÂNIA. ÎN 2016 AR FI AGRESAT SEXUAL O FETIȚĂ DE 8 ANI, ÎN IAȘI

OLANDEZUL AR MAI FI FĂCUT O VICTIMĂ ÎN ROMÂNIA. ÎN 2016 AR FI AGRESAT SEXUAL O FETIȚĂ DE 8 ANI, ÎN IAȘI

de Andrei Oprescu
2 vizualizări

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, Dâmboviţa, ar fi făcut o victimă şi la Iaşi. Jurnaliştii de la BZI.ro scriu că în timpul vizitei sale din 2016, Johannes Vissche ar fi abuzat o altă fetiţă în comuna Horleşti, din Iaşi.  Bărbatul apărea traversând pe o trecere de pietoni din Iaşi, înregistrarea fiind făcută, potrivit autorităţilor, la scurt timp după agresiunea sexuală. Poliţia a deschis atunci o anchetă, dar autorul a fost de negăsit.

Jurnaliștii de la BZI.RO au pus cap la cap mai multe detalii apărute în spaţiul public, ajungând la concluzia că individul căutat în 2016 de poliţie este aceeaşi persoană care ar fi ucis-o pe Adriana, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii. Olandezul s-ar fi apropiat cu masina de ea si ar fi ademenit-o cu o guma de mestecat. Micuta care avea in mana o sacosa, s-a urcat in masina olandezului crezand ca acesta vrea sa faca o fapta buna.  Micuta i-a spus barbatului sa opreasca in fata gardului verde, acolo unde locuia. Acesta nu a oprit acolo si a condus aproximativ doi kilometri pana la iesirea din sat. Acolo, ar fi luat-o pe copila in brate si ar fi mangaiat-o in zonele intime. Speriata din cale- afara, copila a inceput sa tipe ca din gura de sarpe. In acel moment, agresorul s-a speriat probabil si a intors masina, lasand-o pe copila in fata casei. Sunt dezvaluirile facute de jurnalistii de la Buna Ziua Iasi. Deocamdata nu exista date oficiale care sa confirme ca este vorba despre acelasi agresor.

Totodată în urma perchezițiilor efectuate în apartamentul închiriat de olandez în București s-a descoperit că acolo bărbatul ar fi întreținut relații sexuale dar nu se știe dacă a fost vorba despre o agresiune sexuală. Mai mult,în cele patru zile petrecute aici a străbătut nu mai puţin de 700 de kilometri. Individul ar fi fost suprins în toate judeţele limitrofe Bucureştiului, în timp ce conducea suspect de încet, de parcă ar fi urmărit ceva sau pe cineva. Suspectul a fost surprins în toate judeţele din apropierea Bucureştiului, în sate din Ialomiţa, Dâmboviţa și Prahova. Ancheta continuă.

Comenteaza

comentarii

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe