PRIMA PAGINĂ » Stiri » Calarasi » OPERAȚIUNEA „DOREL ASFALTEAZĂ” LA CĂLĂRAȘI

OPERAȚIUNEA „DOREL ASFALTEAZĂ” LA CĂLĂRAȘI

de Andrei Oprescu
36 vizualizări

Imaginile surprinse de un locuitor din municipiul Călărași au făcut senzație pe internet. În filmulețul postat de acesta se vede cum muncitorii de la Serviciul Public de Pavaje și Spații Verzi asfaltează o groapă plină cu apă și noroi. Problema este că astfel de lucrări de mântuială sunt făcute pe banii publici. Primarul a declarat doar că a cerut viceprimarului să se ia măsuri, însă niciun comunicat oficial.

În filmarea postată online se vede cum  mai mulți muncitori de la Serviciul Public de Pavaje și Spații Verzi execută în bătaie de joc lucrări de asfaltare. Dorel împrăștie mai întâi cu o mătură apa dintr-o baltă, iar apoi un alt coleg de-al său vine și toarnă asfaltul.

Pe principiul „Noi muncim nu gândim” lucrătorii serviciului subordonat primăriei fac o treabă de mântuială de care par foarte încântați.

Problema este că localnicii așteaptă de luni de zile asfaltarea anumitor porțiuni, iar batjocura muncitorilor este pe bani publici. Față de această situație primăria a reacționat doar cu o declarație, fără niciun comunicat oficial.

„În legătură cu aspectele semnalate în spațiul virtual, cu privire la modul defectuos în care și-a desfășurat activitatea o echipă de asfaltare a Serviciului Public Pavaje Spații Verzi din subordinea Primăriei Municipiului Călărași, primarul Daniel Ștefan Drăgulin a dat o dispoziție viceprimarului Viorel Ivanciu de a identifica, împreună cu conducerea SPPSV, măsurile disciplinare care se impun. În acest moment se poartă discuții cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Vom reveni cu prezentarea acestor măsuri disciplinare„.

A transmis primăria Călărași.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe