PRIMA PAGINĂ » Stiri » DAMBOVITA » PASIUNEA LE-A ADUS TROFEUL

PASIUNEA LE-A ADUS TROFEUL

de Andrei Oprescu
16 vizualizări

Doi tineri găeșteni au demonstrat că muzica e mai mult decât o pasiune. S-au întors acasă cu trofeul festivalului „Capitala Muzicală” de la Sibiu la categoria Folk și cu mențiune. Cei doi au reprezentat Casa de Cultură „Dumitru Stranciu” din Găești în cadrul prestigiosului festival, la care s-au calificat, în urma preselectiilor, 172 de copii și tineri talentați din 40 de localități din întreaga țară.

Cu un juriu pretenţios, condus de compozitorul Horia Moculescu, din care au făcut parte soprana Felicia Filip, compozitorul Mihai Alexandru, cantautorul Radu Pietreanu, dar si alte nume mari ale muzicii romanesti, evenimentul a adunat tineri foarte talentați care au făcut un adevărat spectacol pe scenă. Festivalul „Capitala Muzicală” se află la a cincea ediţie şi cuprinde secţiunile de muzică clasică instrumentală, muzică populară, pop, uşoară şi folk. Găeştenii Roxana Anghel şi Bogdan Burcea se întorc acasă cu trofeul festivalului „Capitala Muzicală” de la Sibiu la categoria Folk şi cu menţiune, respectiv premiul special al juriului la muzică uşoară, la categoriile lor de vârstă.

Compoziţia „Obosiţi de interdicţii”, piesa semnată Mariana Ionescu, cu care cei doi s-au prezentat în concurs şi cu care au câştigat trofeul Secţiunii Folk, a primit premiul special al juriului.

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe