PRIMA PAGINĂ » SPORT » PATRU NUME NOI LA ALEXANDRIA – VIDEO

PATRU NUME NOI LA ALEXANDRIA – VIDEO

de admin
5 vizualizări

CSBT Alexandria se intărește serios in vederea noii stagiuni. După ce a prelungit colaborarea cu jucătoare de bază precum Shanita Arnold, Alina Chivu, Georgiana Voicu sau Anca Șipoș, gruparea din Teleorman reușește noi transferuri cu greutate. Rachel Coffey, Anne Farrell, Morgan Stroman și Stefka Miteva vor îmbrăca tricoul teleormănencelor în noul sezon.
Coffey evoluează pe postul de fundaș. Ea măsoară 1.70 m și este originară din Kingston, statul New York. De naționalitate americană este și Morgan Stroman, baschetbalistă ce dispune deja de experiență in duelurile europene. Stroman a jucat și in campionatul Finlandei. Ea evoluează pe postul de extremă de forță și are 1.85 m inălțime.
Anne Farrell provine din Elveția. Sportiva măsoară cu 2 cm mai mult decat Morgan și poate fi folosită atat pe postul de extremă, cat și pe cel de pivot. CV-ul Annei cuprinde jocuri la formațiile Norrkoping Dolphins (Suedia) și Rilski Sportist (Bulgaria).
Cu meciuri in Bulgaria se laudă și Stefka Miteva, cea din urmă achiziție izbutită de Alexandria. Aceasta este un pivot de 1. 91 m, component de bază al naționalei țării vecine. Stefka a mai trecut, la nivelul formațiilor de club, pe la Blue Cats (Belgia), Levski Sofia, Mariana și Aros Leon (Spania).
CST BC Alexandria va da piept in prima confruntare oficială cu Olimpia CSU Brașov.

Reporter: ionuț marin

Mai multe stiri

Acest website folosește cookies pentru a imbunătații experiența utilizatorilor. Presupunem că esti de acord, însă poți ai opțiuni Accept Află mai multe